LEGO Creator Expert Landmark-serie krijgt mogelijk nieuwe set: LEGO 10276 Roman Colosseum

LEGO 18+ LEGO Creator Expert

Een nieuwe gerucht dat rondzweeft op sociale media en verschillende forums is dat er in november een nieuwe LEGO Creator Expert Landmark-set verschijnt: LEGO 10276 Roman Colosseum. Deze set zal onder de 18+ categorie worden uitgebracht, echter zal de set in de LEGO Shop vermoedelijk nog steeds onder de Creator Expert-serie vallen. Het gaat naar verluidt om een flink bouwwerk, hoewel het genoemde aantal stenen varieert van 4000 tot maar liefst 9000, wat in beide gevallen zal resulteren in een hoge prijs.

LEGO 10276 Roman Colosseum

Er zijn op dit moment nog geen beelden van het Romeinse Colosseum in LEGO-vorm beschikbaar. Het blijft daarom voorlopig bij een gerucht, maar het bekendste en misschien wel indrukwekkendste bouwwerk van Rome was al wel zichtbaar op het schilderijaccessoire dat wordt meegeleverd bij LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500. Het Deense bedrijf verwerkt vaker verwijzingen naar nieuwe sets in zijn projecten, zoals de Dodge Charger die was te zien in de achteruitkijkspiegel van de Ford Mustang.

Het Colosseum in LEGO-vorm van Randy McNaugh.

Vanaf 1 tot en met 31 januari ontvang je LEGO 40416 ijsbaan bij aankopen van €150 of meer in LEGO Shop Nederland of België. Let op: zolang de voorraad strekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten