LEGO Ideas 40448 Vintage Car (Aedelsten Deluxe) wordt op 1 januari 2021 cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Creator Expert

Het LEGO Ideas-team maakte een jaar geleden bekend dat Versteinert de winnaar is van de bouwwedstrijd ‘Vintage car to cruise the streets of LEGO Modular Buildings’. Dit betekent dat zijn creatie ‘Aedelsten Deluxe’ wordt uitgebracht als een cadeau bij aankoop in de LEGO Shop, echter is het sindsdien stil gebleven. Maar nu is er dan eindelijk een eerste foto, een definitief setnummer en een vermoeden wanneer de set uitgebracht zou kunnen worden.

Update 27-12 → De eerste foto van de definitieve versie van LEGO Ideas 40448 Vintage Car is inmiddels ook online verschenen.

Update 16-12 → LEGO 40448 Ideas Vintage Car zal net als LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters vanaf 1 januari 2021 gratis verkrijgbaar zijn in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. De prachtige set wordt gratis meegeleverd bij bestellingen vanaf €85, ongeacht het thema. Deze promotie is beschikbaar zolang de voorraad strekt en gezien de lancering van LEGO Modular Building 10278 Police Station zou dit weleens snel kunnen gebeuren. Beide promoties zijn met elkaar te combineren, hoewel het Monster Book of Monsters alle bij Harry Potter-aankopen vanaf €75 wordt meegeleverd.

LEGO Ideas 40448 Vintage Car

De afbeelding is door LEGO helaas in een zeer lage resolutie gepubliceerd. Het goede nieuws is dat LEGO Ideas 40448 Vintage Car bijna een exacte kopie blijkt te zijn van het originele ontwerp, hoewel de verchroomde elementen natuurlijk ontbreken. De turquoise groene vintage cabriolet met witte elementen en donkergrijze bumpers ziet er in onze ogen prachtig uit en zal het vermoedelijk goed doen onder de LEGO-fans.

Het is nog onduidelijk wanneer LEGO Ideas 40448 Vintage Car wordt uitgebracht. Het moment van publiceren suggereert desondanks dat het in januari of februari 2021 gaat gebeuren. De Vintage Car is geen politieauto is, maar zou heel goed passen bij het LEGO Modular Building 10278 Police Station, die op 1 januari 2021 exclusief wordt gelanceerd in de LEGO Shop.

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten