LEGO viert lancering Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy met levensgroot model

LEGO Creator Expert

Om de introductie van LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy te vieren heeft het bedrijf de motor levensgroot nagebouwd met stenen. Helaas kun je de motor niet in Nederland aanschouwen, want het bouwwerk heeft zijn intrek genomen in het Harley Davidson-museum in Milwaukee, waar Harley-Davidson in 1903 begon met de productie van de iconische motoren.

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy

Het gedetailleerde model is geheel gemaakt van LEGO-stenen en heeft zilver gecoate onderdelen. Daarnaast kunnen geluid- en lichteffecten via Wi-Fi worden aangestuurd. De motor bestaat uit 69.569 stenen en de totale bouwduur is uitgekomen op 865 uur. In de afgelopen periode was de Fat Boy te zien in verschillende LEGO-winkels en tijdens andere evenementen in de Verenigde Staten.

“Om het eindproduct hier in Milwaukee te zien, waar Harley Davidson in 1903 begon, en deze samenwerking met een legendarisch bedrijf als LEGO is ongelooflijk”, aldus Harley Davidson Marketing en Strategie Brand Analyst, Nathan Kolbe in gesprek met Spectrum News 1. “Er bevindt zich een sensor onder elke kant en het geluid dat je hoort is het authentieke geluid van het draaien en starten van een Harley Davidson Fat Boy.”

In Nederland en België is de LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy sinds 1 augustus te koop voor €99,99.

[content-egg-block post_id=1074 template=offers_list groups=”Harley” ]

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten