LEGO Winter Village 10275 Elf Club House kopen? Alles wat je moet weten

LEGO LEGO 18+ LEGO Creator Expert

Onlangs verschenen er al een aantal afbeeldingen van LEGO 10275 Elf Club House, maar de set is nu ook officieel door het Deense bedrijf aangekondigd. LEGO brengt Elf Club House (10275) op 23 september exclusief uit in de LEGO Shop voor €94,99. Het betreft een VIP-voorverkoop, echter is een VIP-account gratis te registreren en direct actief. Belgische LEGO-fans kunnen de set via deze link bestellen.

LEGO 10275 Elf Club House

LEGO 10275 Elf Club House is alweer de twaalfde set in de populaire Winter Village-serie, die sinds 2009 bestaat. Na het LEGO 10267 Gingerbread House van vorig jaar, vertegenwoordigt deze nieuwe set dit jaar ook een fantasierijke setting, in plaats van een realistische uitbreiding voor het winterdorp. Het LEGO 10275 Elven Clubhuis telt 1197 stenen en wordt in de komende periode alleen verkocht in de LEGO Shop.

Het Elf Clubhouse is voorzien van een sneeuwlandschap en staat op een 14 × 28 grondplaat. Het huis heeft een puntig dak en de gevel is donkerbruin gehouden op de begane grond en zandgroen erboven. Opvallend is ook de ronde deur en het kleine balkon met een telescoop aan de linkerkant. Het dak is versierd met een lange reeks lampen en aan de rechterkant van het model bevindt zich een grote grijze schoorsteen.

  • Setnummer: 10275
  • Naam: LEGO 10275 Elf Clubhouse
  • Aantal stenen: 1197
  • Aantal minifiguren: 4
  • Prijs: €99,99
  • VIP-verkoop: 23 september 2020 in LEGO Shop NL | LEGO Shop BE
  • VIP-punten: 712 (waarde van €4,75)
  • Reguliere verkoop: 1 oktober 2020

De grote, grijze haard heeft een speelfunctie waarmee je de elfen wafels kunt laten bakken. Hiervoor bedien je de hendel aan de zijkant waardoor de wafels in de pan vallen. Om de elven uit hun bed te gooien, draai je de klok, waardoor de matrassen op de bovenverdieping omvallen en de elven direct wakker zijn. Er is ook een LEGO Light Brick aanwezig, die de slaapkamer laat oplichten.

Er worden vier elf minifiguren meegeleverd en er is een kleine slee dat wordt voorgetrokken door een nieuw rendier. De vorm van het rendier werd eerder al geïntroduceerd voor LEGO Harry Potter, maar heeft voor het eerst een natuurlijke kleur. Daarnaast zijn er verschillende accessoires aanwezig, zoals een speelgoed vliegtuig, een speelgoed zeilschip, mini toetsenbord, twee cadeautjes, een tafel met een ouderwetse pc, een rode slee met rendieren en een grote kerstboom met een gele ster aanwezig.

Nadat de Winter Village-serie in 2013 verscheen met een groot Creator Expert-logo op de doos, was de vraag hoe het ontwerp van de verpakking eruit zal komen te zien nu LEGO is gestopt met de Creator Expert-serie. Het is inmiddels duidelijk geworden dat LEGO 10275 Elf Clubhouse zal behoren tot de nieuwe 18+ serie en de volwassenen stijl van het ontwerp komt overeen met die van eerdere releases, zoals het LEGO 10273 Haunted House. Op de doos wordt de naam van de set getoond en voor het eerst is ook de naam van de ‘Winter Village Collection’ zichtbaar.

De LEGO Creator Expert 10263 Brandweerkazerne in winterdorp.

Tip → De LEGO Creator Expert 10263 Brandweerkazerne in winterdorp gaat dit jaar verdwijnen, maar is momenteel voor de scherpe prijs van €69,88 te verkrijgen bij Amazon Nederland (elders beschikbaar voor €82,94/adviesprijs €99,99). Gratis bezorging in Nederland en België.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten