LEGO Winter Village 10275 Elf Clubhouse verschijnt mogelijk in september

LEGO LEGO 18+ LEGO Creator Expert

Het is met de huidige temperaturen lastig om aan Kerstmis te denken, maar toch willen we jullie de geruchten over de volgende Winter Village-set niet onthouden. Volgens een doorgaans goed geïnformeerde bron op Eurobricks komt LEGO later dit jaar met LEGO Winter Village 10275 Elf Clubhouse.

Het in 2014 verschenen LEGO Creator Expert 10245 Santa’s Workshop met verschillende elfen.

LEGO Winter Village 10275 Elf Clubhouse

Traditioneel verschijnen de Winter Village-sets elk jaar op 1 oktober voor iedereen en het ligt voor de hand dat dit met LEGO Winterdorp 10275 Elf Clubhouse niet anders zal zijn. Helaas is er geen informatie gepubliceerd over het aantal stenen en de prijs van de set, maar daar zullen we in de komende periode ongetwijfeld meer over te horen krijgen. Het Peperkoekhuis werd vorig jaar gepresenteerd op 12 september en op 18 september beschikbaar gemaakt voor VIP-leden, waardoor we niet heel lang hoeven te wachten.

Tip De LEGO Creator Expert 10263 Brandweerkazerne in winterdorp gaat dit jaar verdwijnen, maar is momenteel voor de scherpe prijs van €69,80 te verkrijgen bij Amazon Nederland (elders beschikbaar voor €82,94/adviesprijs €99,99). Gratis bezorging in Nederland en België.

LEGO Creator Expert 10263 Brandweerkazerne in winterdorp gaat verdwijnen.

Na de release van LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House in 2019, zou het LEGO 10275 Elf Clubhouse de twaalfde set zijn in de serie Winter Village-serie die sinds 2009 jaarlijks worden uitgebracht. LEGO is officieel gestopt met de Creator Expert-serie waardoor het waarschijnlijk is dat het Elf Clubhouse verschijnt met een gloednieuwe verpakking, waarop mogelijk een Winter Village-label is te zien.

Voor de LEGO-fans komt er in ieder geval een drukke periode aan met verschillende aankomende nieuwe sets:

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten