Nieuwe foto’s tonen details LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander

LEGO Creator Expert

Het is inmiddels duidelijk dat de LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander op korte termijn wordt uitgebracht. Vorige week verscheen er al een afbeelding van de verpakking en de maanlander, terwijl LEGO een teaser deelde op zijn Facebook-pagina. Vandaag is het opnieuw raak, want ditmaal is de achterzijde van de doos gefotografeerd. De foto werd gedeeld door Toysnbricks en toont de volledige set, inclusief de functies van de Apollo-maanlander.

De LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander wordt naar verluidt op 1 juni 2019 uitgebracht en krijgt een adviesprijs van €89,99 of €99,99 in Nederland. In de doos bevinden zich 1087 stenen en twee minifiguren, die Neil Armstrong en Buzz Eugene Aldrin vertegenwoordigen. LEGO heeft ook een unieke patch geproduceerd, echter is het nog onduidelijk of deze alleen aan VIP-leden wordt gegeven of voor iedereen beschikbaar wordt gemaakt.

[content-egg-block template=offers_list]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten