Verpakking van LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander ook gespot

LEGO Creator Expert

Afgelopen dinsdag kon je hier lezen dat de LEGO 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander in de webshop van een Nederlandse aanbieder is gespot, maar daar blijft het niet bij. Op Instagram heeft gebruiker Noahs Nerdpalace namelijk een foto gedeeld waarop de verpakking van de LEGO Creator-set is te zien.

Op de voorzijde zien we de zeer gedetailleerde NASA Apollo 11 Lunar Lander afgebeeld en aan de rechterzijde is te zien dat de set, zoals eerder al werd gesuggereerd, een plaat bevat met een stuk maanlandschap. Volgens StoneWars zal de LEGO 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander-set vanaf 1 juni verkrijgbaar zijn in de LEGO Shop voor een adviesprijs van €89,99. De gehele set bestaat uit 1087 en twee minifiguren, die Neil Armstrong en Buzz Eugene Aldrin vertegenwoordigen.

→ Lees ook: Bestel hier LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander

Op de verpakking van de LEGO 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander is ook het officiële Apollo 50-logo te zien, dat sinds 2018 wordt gebruikt ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van het Apollo-programma. Ga jij deze set in huis halen? Laat het ons weten in de reacties.

[content-egg-block template=offers_list]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten