Peter Schmeichel brengt LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford naar Manchester

Peter Schmeichel heeft plezier gehad in een nieuwe video van de LEGO en Manchester United, waarin de voetballegende LEGO Creator Expert 10272 naar het echte Old Trafford brengt om het 110-jarig bestaan ​​van het stadion te vieren.

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford Manchester United

Daarnaast zal de Deense doelman samen met LEGO Design Master Mike Psiaki deelnemen aan een signeersessie. Om een handtekening van beide te ontvangen zal je wel moeten afreizen naar Engeland, waar ze op 6 maart aanwezig zullen zijn in de LEGO Store Manchester, gelegen in het Arndale winkelcentrum.

“LEGO is een belangrijk deel van Denemarken en mijn jeugd, dus om het 110-jarig bestaan van Old Trafford, een stadion zo dicht bij mijn hart, te kunnen markeren op een manier die deze twee wereldwijde iconen samenbrengt, was een kans die ik kon niet missen. Ik hoop dat fans over de hele wereld genieten van de beelden van mijn speciale missie – en ik kan niet wachten om velen van jullie te ontmoeten in de LEGO Store in Manchester ‘, zegt Peter Schmeichel.

De thuishaven van Manchester United is sinds 1 februari beschikbaar in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten