Powered Up App-update introduceert ondersteuning voor LEGO 10273 Haunted House

LEGO Creator Expert

LEGO 10273 Haunted House is sinds woensdag 20 mei beschikbaar voor VIP-leden. Het spookhuis maakt onderdeel uit van de Fairground Collection (Creator Expert) en heeft een werkende vrije val-attractie. Bouwers kunnen Powered Up-componenten gebruiken om de lift te bedienen met de Powered Up App. Deze app heeft inmiddels een update gekregen met ondersteuning voor LEGO 10273 Haunted House.

Met de app kan de Freefall Tower niet alleen bediend worden, er is ook het juiste achtergrondgeluid om de rit tot leven te brengen. Voor deze functie heb je de volgende onderdelen nodig (alleen verkrijgbaar in de LEGO Shop):

Versie 3.2 voegt niet alleen LEGO Haunted House-functionaliteit toe, het lost ook verschillende bugs en problemen op. Er is ook een nieuwe firmware-update voor de LEGO Technic Hub (Control+). De update is beschikbaar voor zowel Apple iOS- als Google Android-apparaten.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten