LEGO Winter Village 10275 Elf Club House nu te koop: VIP-voorverkoop van start gegaan

LEGO LEGO 18+ LEGO Creator Expert

LEGO 10275 Elf Club House werd eerder deze week officieel aangekondigd en is inmiddels ook al leverbaar. De prachtige nieuwe Winter Village set is per direct exclusief beschikbaar in de LEGO Shop voor €94,99. Lezers uit België kunnen het Elf Club House via deze link bestellen.

De set wordt de komende twee weken aangeboden via een VIP-voorverkoop en daarvoor heb je zoals de naam al suggereert een VIP-account nodig. Een dergelijke account registreer je volledig gratis in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop en daarna kun je direct profiteren van alle voordelen. Op 1 oktober start de reguliere verkoop van het sfeervolle huis.

  • Setnummer: 10275
  • Naam: LEGO 10275 Elf Clubhouse
  • Aantal stenen: 1197
  • Aantal minifiguren: 4
  • Prijs: €99,99
  • VIP-verkoop: 23 september 2020 in LEGO Shop NL | LEGO Shop BE
  • VIP-punten: 712 (waarde van €4,75)
  • Reguliere verkoop: 1 oktober 2020

LEGO Winter Village 10275 Elf Club House

Het LEGO Winter Village 10275 Elf Club House bestaat uit 1197 stenen en brengt het ware kerstgevoel naar je woning. De bouwset is 22 cm hoog en 13 cm diep. Er worden in totaal vier elfen meegeleverd met allemaal dezelfde romp, benen en hoed. Je kan ze desondanks eenvoudig uit elkaar houden dankzij kleine details: een elf heeft een rode sjaal, een elf draagt een bril en de andere twee hebben verschillende hoofden met alternatieve gezichtsuitdrukkingen op de achterzijde.

LEGO 10275 Elf Club House staat op een grondplaat van 14 x 28. Het puntige dak is bedekt met sneeuw en versierd met een lange reeks lampen. De gevel op de begaande grond is donkerbruin en zandgroen erboven. Opvallend is ook de ronde deur en het kleine balkon met een telescoop aan de linkerkant.

Voor de slaapkamer van de elfen heeft LEGO een lichtsteen en batterij meegeleverd, waardoor het LEGO 10275 Elf Club House direct een gezellige gloed krijgt. De elfen slapen in een driedubbel stapelbed en mocht je ze niet wakker krijgen, dan draai je aan de klok om het bed heen en weer schudden. Verder is er een hendel aan de zijkant van het gebouw om de wafels in de pan te laten vallen.

Naast de elfen heeft LEGO ook een rendier aan het Elf Club House toegevoegd. De vorm van het rendier werd eerder al geïntroduceerd voor LEGO Harry Potter, maar heeft voor het eerst een natuurlijke kleur. Verder zijn er verschillende accessoires aanwezig, zoals een speelgoed vliegtuig, een speelgoed zeilschip, mini toetsenbord, twee cadeautjes, een tafel met een ouderwetse pc, een rode slee met rendieren en een grote kerstboom met een gele ster aanwezig.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten