Cyber Monday 2022: LEGO 5007488 Drawstring Brick Bag als nieuw cadeau bij aankoop (verlopen)

LEGO LEGO Cyber Monday 2022

Het Cyber Monday-evenement in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop staat op het punt van beginnen. Op deze dag verdwijnt LEGO 40563 Tribute to LEGO House als cadeau bij aankoop, maar er verschijnt ook een nieuwe gift in de vorm van de LEGO 5007488 Drawstring Brick Bag.

Deze promotie is niet langer beschikbaar.

LEGO Cyber Monday 2022

Je kan op Cyber Monday profiteren van de volgende promoties:

Cadeaus bij aankoop (GWP’s)

LEGO 5007488 Drawstring Brick Bag

Vanaf Cyber Monday ontvang je naast LEGO 40564 Winter Elves Scene ook nog de LEGO 5007488 Drawstring Brick Bag cadeau bij je aankopen. Deze trekkoordtas ontvang je bij alle aankopen in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop vanaf €200.

LEGO 40579 Eiffel’s Apartment

Voor LEGO 10307 Eiffel Tower zal er ook een cadeau bij aankoop (GWP) beschikbaar zijn: LEGO 40579 Eiffel’s Apartment. Je kan deze set alleen bemachtigen door LEGO Icons 10307 Eiffel Tower aan te schaffen op Black Friday. De promotie loopt tot en met 28 november, maar op basis van de voorgaande jaren is de kans klein dat de set langer dan 24 uur verkrijgbaar zal zijn.

LEGO 40579 Eiffel’s Apartment bestaat uit 228 stenen en bevat een minifiguur van Gustave Eiffel.  Het appartement in LEGO-vorm heeft een binnen- en buitengedeelte. Het interieur is voorzien van een bureau met stoel en lamp, een kastje met een bloemenvaas en een miniversie van de Eiffeltoren. De muren zijn versierd met enkele stickers. Aan de buitenzijde bevindt zich een hekwerk en twee telescopen.

LEGO 40564 Winter Elves Scene

LEGO 40564 Winter Elves Scene bestaat uit 372 stenen en heeft volgens LEGO een waarde van €19,99. Deze schattige kerstset bevat een werkende ijsbaan, 2 elfen als minifiguren en een eekhoorn. De twee kerstbomen zijn verbonden met een ketting van lichtjes. Een van de elfen verzamelt sneeuwballen op een slee, terwijl de andere elf op een vijver staat en schaatst. LEGO heeft de set voorzien van een mechanisme waarmee je de elf pirouettes kan laten doen.

Om LEGO 40564 Winter Elves Scene te bemachtigen moet je minimaal €170 uitgeven in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop. Er zijn geen beperkingen qua thema. De set zal daarnaast ook tijdens het Black Friday-evenement zijn te verkrijgen (zolang de voorraad strekt).

VIP Reward

LEGO 5007427 Pirate Adventure Ride

LEGO 5007427 Pirate Adventure Ride verscheen eerder dit jaar al als cadeau bij aankoop tijdens Bricktober 2022 in Toys R Us-winkels, maar nu komt de set ook naar het VIP Reward Centre. De set bestaat uit een kleine ride in een drakenontwerp dat wordt bestuurd of bereden door een kind gewapend met een schild en een zwaar wapen.

In het Nederlandse en Belgische VIP Reward Centre kun je vanaf 19 november een voucher bestellen voor 2400 VIP-punten, wat neerkomt op een bedrag van €16. Deze code kun je direct invoeren bij je bestelling. Let op, want er kan slechts een fysieke VIP Reward per bestelling worden verzilverd. Kortingscodes kunnen wel worden gestapeld.

LEGO Shop Aanbiedingen

LEGO heeft bekendgemaakt welke sets er tijdens Black Friday met korting zullen worden aangeboden. Het zijn flink wat sets die exclusief door LEGO worden verkocht, zoals de Robot Inventor, Mosaic Maker, Everyone Is Awesome, Lunar New Year Traditions en meer. Alle dikgedrukte sets worden exclusief door LEGO verkocht.

LEGO Architecture
LEGO Art
LEGO BrickHeadz & Brick Sketches
LEGO Chinese New Year
LEGO DC
LEGO Disney
LEGO Harry Potter
LEGO Icons
LEGO Ideas
LEGO Marvel
LEGO Mindstorms
LEGO Monkie Kid
LEGO Seasonal/overige
LEGO Star Wars
LEGO Technic
LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten