LEGO 76139 Batman 1989 Batmobile als kerstcadeau? Weer uit voorraad leverbaar

LEGO DC Comics

De LEGO Batman 76139 1989 Batmobile werd op 29 november, Black Friday 2019, gelanceerd maar is sindsdien niet op voorraad geweest. Mocht je de set cadeau willen geven met kerst dan hebben we goed nieuws voor je, want de Batmobile is momenteel weer direct leverbaar voor €249,99. Daarnaast krijg je bij een aankoop het exclusieve nieuwe miniversie van het Gingerbread House gratis bij elke aankoop vanaf €100. Lezers uit België kunnen de Batman-set hier vinden.

LEGO 76139 Batman 1989 Batmobile

Volgens LEGO is de 1989 Batmobile een van de populairste sets ooit gelanceerd en dat zagen we ook op de dag van release, want binnen enkele uren was de set onmiddellijk uitverkocht. LEGO gaf ook een limited edition miniversie van de Batmobile cadeau, maar ook dit model was voor slechts enkele uren beschikbaar.

De Batmobile is gebaseerd op de Batman-film uit 1989 met Tim Burton. Naast het 30-jarig jubileum van de geliefde film, viert de set ook het 80-jarig jubileum van de Dark Knight. Drie exclusieve minifiguren zijn inbegrepen bij de set: Batman, The Joker en Vicki Vale. De Batmobile bestaat uit 3306 stenen en is maar liefst 60 cm lang en 22 cm breed. Het voertuig kan worden geplaatst op een roterende display van LEGO-stenen, inclusief een informatieplaatje met gegevens over de 1989 Batmobile.

LEGO 76139 Batman 1989 Batmobile is voorzien van allerlei prachtige, gedetailleerde eigenschappen van het originele model. Gebruikers kunnen de cockpit openschuiven om toegang te krijgen tot het indrukwekkende interieur met twee zitplaatsen voor minifiguren, een stuur, een versnellingspook en dashboardstickers. Onder motorkap bevinden zich twee verborgen machinegeweren die kunnen worden geactiveerd door aan de uitlaat te draaien, helaas kunnen ze niet echt schieten. Verder bevat de Batmobile decoratieve grijphaken, velgen met het vleermuislogo en speciaal ontworpen banden voor de voorwielen, batwings en andere herkenbare ontwerpdetails.

[content-egg-block post_id=3193 template=offers_list]
[content-egg-block post_id=3193 template=price_alert]

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten