LEGO 77903 The Dark Knight of Gotham City is exclusieve set voor Comic-Con 2019

LEGO DC Comics

De volgende set voor San Diego Comic-Con 2019 is officieel aangekondigd: LEGO 77903 The Dark Knight of Gotham City. Dat er een nieuwe Batman-set is gecreëerd voor Comic-Con komt overigens niet als een complete verrassing, want de populaire superheld viert dit jaar zijn 80-jarige jubileum.

LEGO 77903 The Dark Knight of Gotham City is een van de drie exclusieve sets die voor Comic Con zijn ontworpen. De set bestaat uit 427 stenen en één Batman-minifigure. De afbeeldingen tonen Batman op een waterspuwer in Gotham City met op de achtergrond de skyline en het iconische Batman-signaal.

LEGO heeft de set een prijs gegeven van $45, echter betreft het een beperkte oplage. Om de set te bemachtigen moeten deelnemers hun interesse aangeven via het San Diego Comic-Con 2019 Exclusives Portal in de laatste week van juni. Naast The Dark Knight of Gotham City verschijnen er nog twee exclusieve sets voor Comic-Con, inclusief de onlangs aangekondigde set ‘Captain Marvel and the Asis’.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten