LEGO DC Comics 76188 Batman Classic TV Series Batmobile en 76180 Batman vs The Joker Batmobile Chase onthuld

LEGO LEGO DC Comics

Er zijn vandaag twee nieuwe Batman-sets onthuld: LEGO DC Comics 76188 Batman Classic TV Series Batmobile en 76180 Batman vs The Joker Batmobile Chase. De afbeeldingen van beide sets zijn gepubliceerd door de Vietnamese webshop Mykingdom.

LEGO DC Comics 76188 Batman Classic TV Series Batmobile

Batman-fans die al enige tijd meelopen zullen de klassieke Batmobile direct herkennen. Deze Batmobile maakte onderdeel uit van de tv-serie die liep van 1966 tot en met 1968. Het iconische voertuig was in 2016 al aanwezig in de Batcave in LEGO-vorm, maar ditmaal heeft de bolide ook zijn eigen eigen set gekregen.

LEGO DC Comics 76188 Batman Classic TV Series wordt in mei in de LEGO Shop gelanceerd voor €29,99. De set komt met minifiguren van Batman (Adam West) en de Joker (Cesar Romero). Er wordt daarnaast een standaard meegeleverd, zodat oudere fans de Batmobile een mooi plekje in hun woning kunnen geven.

LEGO DC Comics 76180 Batman vs The Joker Batmobile Chase

De tweede Batman-set die werd getoond is Batman vs The Joker Batmobile Chase. Deze set telt 136 stenen en zal eveneens in mei in de LEGO Shop verschijnen voor €29,99. Bouwers gaan aan de slag met de Batmobile en een auto voor de Joker om een wilde achtervoling na te spelen. Verder is er een kleine kluis en een skateboard aanwezig. Batman, Batgirl en de joken zijn inbegrepen als minifiguren.

LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten