Nieuwe afbeeldingen tonen ontwerp LEGO 76161 Batman 1989 Batwing

LEGO DC Comics

Mocht je nog twijfels hebben over de komst van LEGO 76161 Batman 1989 Batwing dan kunnen we deze volledig wegnemen. Op Instagram zijn namelijk foto’s verschenen van het boek met de bouwinstructies en de stickerset. De afbeeldingen tonen daarnaast vrij duidelijk het ontwerp van de set. Er zijn helaas geen minifiguren zichtbaar, maar de kans is groot dat deze wel onderdeel zullen uitmaken van de set.

View this post on Instagram

More pics of new Batwing set

A post shared by (LFN) ?? Lego Fans News ?? (@lego_fans_news_) on

LEGO 76161 Batman 1989 Batwing

LEGO 76161 Batman 1989 Batwing wordt vermoedelijk op Batman Day op 19 september gepresenteerd en krijgt mogelijk een VIP-voorverkoop in de LEGO Shop of een reguliere release op 1 oktober. De set is gebaseerd op de Batwing van de Batman-film met Tim Burton uit 1989, net als de in 2019 uitgebrachte LEGO 76139 Batman 1989 Batmobile. LEGO is inmiddels druk bezig met het verwijderen van de foto op sociale media en daarom kan het zijn dat de bovenstaande afbeeldingen van de set hier spoedig niet meer zichtbaar zal zijn.

De Batwing zal qua formaat vergelijkbaar zijn met de LEGO 76139 Batman 1989 Batmobile, zodat je beide sets samen kan tentoonstellen. Op het vel met stickers zijn ook de specificaties van de Batwing zichtbaar, waardoor het voor de hand ligt dat er een displaystandaard met een informatieplaatje kan worden gebouwd. De prijs zal vermoedelijk rond de €250 komen te liggen.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten