Nieuwe afbeeldingen tonen ontwerp LEGO 76161 Batman 1989 Batwing

LEGO DC Comics

Mocht je nog twijfels hebben over de komst van LEGO 76161 Batman 1989 Batwing dan kunnen we deze volledig wegnemen. Op Instagram zijn namelijk foto’s verschenen van het boek met de bouwinstructies en de stickerset. De afbeeldingen tonen daarnaast vrij duidelijk het ontwerp van de set. Er zijn helaas geen minifiguren zichtbaar, maar de kans is groot dat deze wel onderdeel zullen uitmaken van de set.

View this post on Instagram

More pics of new Batwing set

A post shared by (LFN) 📰🌐 Lego Fans News 🌐📰 (@lego_fans_news_) on

LEGO 76161 Batman 1989 Batwing

LEGO 76161 Batman 1989 Batwing wordt vermoedelijk op Batman Day op 19 september gepresenteerd en krijgt mogelijk een VIP-voorverkoop in de LEGO Shop of een reguliere release op 1 oktober. De set is gebaseerd op de Batwing van de Batman-film met Tim Burton uit 1989, net als de in 2019 uitgebrachte LEGO 76139 Batman 1989 Batmobile. LEGO is inmiddels druk bezig met het verwijderen van de foto op sociale media en daarom kan het zijn dat de bovenstaande afbeeldingen van de set hier spoedig niet meer zichtbaar zal zijn.

De Batwing zal qua formaat vergelijkbaar zijn met de LEGO 76139 Batman 1989 Batmobile, zodat je beide sets samen kan tentoonstellen. Op het vel met stickers zijn ook de specificaties van de Batwing zichtbaar, waardoor het voor de hand ligt dat er een displaystandaard met een informatieplaatje kan worden gebouwd. De prijs zal vermoedelijk rond de €250 komen te liggen.

LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten