Onthulling LEGO 76161 Batman 1989 Batwing op 19 september?

LEGO DC Comics

Warner Bros. en DC Comics hebben aangekondigd dat Batman Day op 19 september zal plaatsvinden en op dit evenement zal er een nieuwe exclusieve LEGO Batman-set worden aangekondigd. Het is vroeger dan verwacht, maar we vermoeden dat dit het perfecte moment is om LEGO 76161 Batman 1989 Batwing te onthullen. Vorige maand verscheen op Instagram al de eerste afbeelding van de set, echter werd destijds nog vermoed dat de release pas in november zou plaatsvinden.

LEGO 76161 Batman 1989 Batwing

De set is gebaseerd op de Batwing van de Batman-film met Tim Burton uit 1989, net als de in 2019 uitgebrachte LEGO 76139 Batman 1989 Batmobile. LEGO is inmiddels druk bezig met het verwijderen van de foto op sociale media en daarom kan het zijn dat de onderstaande afbeelding van de set hier spoedig niet meer zichtbaar zal zijn.

LEGO 76161 Batman 1989 zal qua formaat vergelijkbaar zijn met de LEGO 76139 Batman 1989 Batmobile, zodat je beide sets samen kan tentoonstellen. Op het vel met stickers zijn ook de specificaties van de Batwing zichtbaar, waardoor het voor de hand ligt dat er een displaystandaard met een informatieplaatje kan worden gebouwd. De prijs zal vermoedelijk rond de €250 komen te liggen.

[content-egg-block post_id=3193 template=offers_list]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten