Eerste afbeelding van LEGO Disney Frozen 43197 The Ice Castle (D2C) gelekt

LEGO LEGO Disney

Disney-fans kunnen weer uitkijken naar een grote nieuwe LEGO-set. De Canadese retailer Renaud Bray publiceerde in maart al de productpagina voor LEGO Disney 43197 The Ice Castle, maar inmiddels is er dankzij BriQ Foundation ook een afbeelding van de nieuwe set verschenen. LEGO lijkt zoals de geruchten al suggereerden gebruik te gaan maken van minidolls in plaats van minifiguren.

LEGO Disney Frozen 43197 The Ice Castle

Er is helaas nog geen verdere informatie over LEGO Disney 43197 The Ice Castle beschikbaar, maar volgens de webshop wordt het product in augustus op de markt gebracht. Gezien het prijskaartje van $269,99 (€199,99) gaat het naar alle waarschijnlijkheid om een D2C-set, wat zal betekenen dat het nieuwe kasteel in mei of juni in de LEGO Shop wordt gelanceerd.

Het was een relatief rustige maand wat betreft nieuwe LEGO-sets, maar dat gaat in maart 2024 veranderen. Bouwers kunnen namelijk uitkijken naar meer dan 50 nieuwe LEGO-sets. Er zullen daarnaast verschillende promoties van start gaan, waaronder LEGO 40680 Flower Store en via deze pagina kun je nog een code genereren om LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue te bemachtigen als extra cadeau bij aankoop (GWP).

1 Reactie

  1. weet niet, maar dit lijkt me niet echt geloofwaardig. Een dergelijk grote set met dolls-poppetjes erbij. Zeker met de doelgroep 14+ is dit dan geen logische keuze.

    Kasteel ziet er aardig uit, maar vergeleken met de Disney castle beetje veel van hetzelfde. Leuk voor de diehard Frozen fans die het Disney castle nog niet hebben, weet niet hoeveel dit er gaan zijn :).

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten