Laatste dag | LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration en LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue als GWP’s

LEGO LEGO Disney

Disney viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en in samenwerking met LEGO zijn er al verschillende jubileumsets uitgebracht en gepresenteerd. Vanaf 1 juli 2023 kunnen fans bovendien uitkijken naar een prachtig cadeau bij aankoop: LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration. Deze GWP ontvang je bij alle Disney-aankopen vanaf €100 en daarnaast verschijnt op deze dag ook nog het nieuwe LEGO Disney 43222 The Disney Castle.

Laatste dag: vergeet niet om te profiteren en daarnaast kun je via hieronder een code aanvragen voor de GWP LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue. Je ontvangt beide sets bij een besteding vanaf €100. Kom je niet aan het bedrag? Voeg dan bijvoorbeeld een Disney-sleutelhanger toe.

Klik om de code te onthullen
 

LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration

LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration bestaat uit 226 stenen en bevat een minifiguur van Mickey Mouse met een nieuwe torsoprint; een lichtgrijs pak en een rode vlinderdas. Het linker gedeelte van de set is voorzien van het met stenen gebouwde ‘100’-logo, verwijzend naar de 100ste verjaardag van Disney. Verder zien we een taart met kaars en twee ballonnen. De set kan ook worden gebruikt om drie foto’s

Het middelste gedeelte moet een bioscoop voorstellen. De muur is gevormd als Minnie Mouse en het witte scherm heeft een donkerrode rand. LEGO heeft de projector voorzien van een lichtsteen en er wordt een geprinte steen gebruikt om een speciaal effect te creëren. De set heeft ook een kleine bioscoopstoel met op de armleuning een bak popcorn.

De rechterzijde van LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration bestaat uit een klein bureau met een lamp. Op het bureau bevindt zich een tegel waarop Steamboat Willie staat afgedrukt.

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten