LEGO 40659 Mini Steamboat Willie verschijnt in oktober 2023 als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO Disney

Dit jaar viert Disney zijn honderdste verjaardag en ter gelegenheid daarvan zijn er reeds diverse jubileumsets uitgebracht in samenwerking met LEGO. Binnenkort kun je bij aankoop van een van deze sets ook nog een leuk cadeau bij aankoop verwachten: LEGO 40659 Mini Steamboat Willie. Het is op dit moment nog niet bekend wat de voorwaarden zijn.

LEGO 40659 Mini Steamboat Willie

LEGO 40659 Mini Steamboat Willie is een miniversie van het in 2019 uitgebrachte LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie. De set bestaat uit 424 stenen en komt met een minifiguur van Mickey Mouse. Ergens in oktober 2023 wordt de set verwacht in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop.

In 1928 maakte Mickey Mouse zijn eerste verschijning op het witte doek in de kortfilm ‘Steamboat Willie’, een zwart-wit productie. Deze film markeerde tevens de primeur van Disney met gesynchroniseerd geluid.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten