LEGO 43179 Disney Mickey & Minnie Mouse kopen? Nu beschikbaar

LEGO LEGO Disney

LEGO 43179 Disney Mickey & Minnie Mouse werd vorige maand officieel aangekondigd en vanaf vandaag is de set ook te koop. De set is per direct exclusief beschikbaar in de Nederlandse LEGO Shop voor €179,99. Lezers uit België kunnen de set hier vinden.

LEGO 43179 Disney Mickey & Minnie Mouse

De LEGO Disney 43179 Mickey en Minnie-set bestaat uit 1739 stenen en is verkrijgbaar voor € 179,99. De prijs per steen is behoorlijk hoog (10,4 cent per steen), maar we hadden verwacht dat het aantal steentjes lager zou uitvallen.

Deze figuren van Mickey Mouse en Minnie Mouse in een dynamische houding zijn gebaseerd op de beroemde personages van Walt Disney en Ub Iwerks en worden geleverd met verschillende accessoires om zelf te bouwen, zoals een gitaar, een oude camera, een statief en een fotoalbum met foto’s van hun avonturen. Mickey is 36 cm hoog en Minnie is 35 cm hoog. Beide platforms zijn ondertekend door Mickey Mouse en Minnie Mouse.

LEGO richt zich met deze set opnieuw op volwassenen en dat zien we terug aan de stijl van de doos, die vergelijkbaar is met het Haunted House en de nieuwe Crocodile Locomotive. De verpakking is voorzien van het Disney-logo, de aanbevolen leeftijd en het aantal steentjes. Op de achterzijde zien we enkele afbeeldingen van Mickey en Minnie tijdens hun eerste optredens in zwart-wit cartoons.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten