LEGO Disney 43179 D2C krijgt mogelijk VIP-voorverkoop in juni

LEGO LEGO Disney

De nieuwe Amerikaanse LEGO-catalogus voor de zomer van 2020 is beschikbaar gemaakt en lijkt te wijzen op de komst van een aantal nieuwe sets. Op de cover prijkt de op 1 juni gelanceerde LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián en daarnaast wordt er onder andere geadverteerde met de LEGO 40409 Hot Rod, die je gratis ontvangt bij elke bestelling vanaf €85. Verder is de catalogus gevuld met vele exclusieve D2C-sets en enkele teasers met een datum.

Update → LEGO Disney 43179 Mickey en Minnie vanaf 17 juni te koop.

Op 17 juni lijkt LEGO met een nieuwe Disney-set te komen. Het getoonde patroon van de teaser wordt gebruikt voor de nieuwe 18+ sets, zoals het recent verschenen Haunted House, het Witte Huis, de Iron Man-helm de gelekte LEGO 10277 Crocodile Locomotive, die in juli wordt verwacht. De verwachting is dat het gaat om een grotere set en volgens het doorgaans goed geïnformeerde StoneWars is het aannemelijk dat het LEGO Disney 43179 D2C betreft. Deze set wordt in juli verwacht en het is daarom niet ondenkbaar dat er een juni een VIP-voorverkoop plaats zal vinden. Op moment van schrijven is het nog onduidelijk wat het thema van de set wordt.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten