LEGO Disney 43179 Mickey en Minnie vanaf 17 juni te koop

LEGO LEGO Disney

Gisteren kon je al lezen dat er op 17 juni vermoedelijk een nieuwe LEGO Disney D2C-set wordt onthuld, maar verdere informatie ontbrak helaas op dat moment nog. Een attente lezer deelde kort na publicatie echter een afbeelding van een onbekende LEGO Disney-set en we kunnen bevestigen dat deze set als LEGO Disney 43179 verschijnt. De set bestaat uit twee bouwbare figuren van Minnie en Mickey.

LEGO Disney 43179 Mickey en Minnie

Afbeelding van LEGO Disney 43179 Mickey en Minnie zijn al te vinden op de servers van de LEGO Shop en volgende week woensdag wordt de set officieel gepresenteerd. Het gehele pakket komt met Mickey en Minnie (beide ongeveer 36 cm hoog) plus een camera en boek als accessoires. Mickey heeft een gitaar in zijn handen en Minnie is voorzien van een boeket bloemen. Terwijl de ogen van de twee personages en de elementen van Minnie’s rok zijn gedrukt, lijken er stickers op de omslag van het boek zichtbaar te zijn.

LEGO Disney 43179 Mickey en Minnie zal vanaf 17 juni exclusief te koop zijn in de LEGO Shop voor €179,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

2 Reacties

  1. Lijkt me nogal prijzig voor wat ik zie… dit kan nooit boven de 1.000 stukjes uit komen toch?

    Reageer
    • Het aantal steentjes is nog onbekend. De beeldjes zijn ongeveer 36 cm hoog.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten