LEGO Disney 43225 Little Mermaid Royal Clamshell kopen? Nu beschikbaar voor pre-order met twee cadeaus

LEGO LEGO Disney

De eerste beelden van LEGO Disney 43225 Little Mermaid Royal Clamshell werden eerder deze maand al gelekt, maar inmiddels is de set ook officieel gepresenteerd. Het model is per direct beschikbaar voor pre-order in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €159,99. De uitlevering gaat op 1 mei van start.

Tip → Als je de set aanschaft voor 25 april dan ontvang je bij levering twee cadeaus bij aankoop: LEGO 40588 Flowerpot en City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue.

LEGO Disney 43225 Little Mermaid Royal Clamshell

Op 24 mei 2023 gaat The Little Mermaid in première en LEGO Disney 43225 Little Mermaid Royal Clamshell is op deze nieuwe film gebaseerd. De set bestaat uit 1808 stenen en is 32 cm hoog en 31 cm breed. Ariel, King Triton, Karina, Indira en Ursula worden meegeleverd als minifiguren. Verder maken Sebastian en Flounder onderdeel uit van de set.

 • Setnummer: 43225
 • Naam: Little Mermaid Royal Clamshell
 • Thema: Disney
 • Aantal stenen: 1808
 • Aantal minifiguren: 5
 • Prijs: €159,99 in LEGO Shop NLBE
 • Pre-order: 23 april 2023 (twee cadeaus bij aankoop tot en met 24 april)
 • Releasedatum: 1 mei 2023
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

De basis van de set is de te bouwen schelp met veel witte elementen die perfect aansluiten bij het kleurrijke bouwwerk binnenin. Een deel van het gezonken schip is te zien de bodem, waardoor er een gevoel van diepte ontstaat in de set. Het contrast tussen het schelpenpaleis en de schuilplaats van Ursula wordt gerealiseerd door middel van kleurrijke en donkere stenen. Transparante staven worden gebruikt om de vissen en zeemeerminnen te laten ‘zwemmen’.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

2 Reacties

 1. IVM het politiek correct worden van Ariel slaan wij deze over….

  Reageer
  • Mee eens. Dit had de klassieke versie moeten zijn, zeker voor een 18+ set.
   De meeste volwassen fans van Lego herkennen de klasieke kleine zeemeermin als blank met rood haar.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten