LEGO Disney 43230 Walt Disney Tribute Camera nu beschikbaar voor pre-order met twee cadeaus bij aankoop

LEGO LEGO Disney

Disney viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en in samenwerking met LEGO zijn er al verschillende jubileumsets uitgebracht, maar daar zal het niet bij blijven want op 1 september wordt LEGO Disney 43230 Walt Disney Tribute Camera uitgebracht. De set is nu beschikbaar voor pre-order in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €99,99. Bij aankopen vanaf €100 ontvang je tot en met zondag 9 juli de set LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration als cadeau bij aankoop en daarnaast kun je via hieronder een code aanvragen voor de GWP LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue. Kom je niet aan het bedrag? Voeg dan bijvoorbeeld een Disney-sleutelhanger toe.

Klik om de code te onthullen

 • Setnummer: 43230
 • Naam: Walt Disney Camera Tribute
 • Thema: Disney
 • Aantal stenen: 811
 • Aantal figuren: 5
 • Afmetingen: 37 cm hoog 21 cm breed en 19 cm diep
 • Prijs: €99,99 in LEGO Shop NLBE (pre-order beschikbaar)
 • Releasedatum: 1 september 2023
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Disney 43230 Walt Disney Tribute Camera

LEGO Disney 43230 Walt Disney Tribute Camera bestaat uit 811 stenen en de camera is 37 cm hoog 21 cm breed en 19 cm diep. De gedetailleerde retrofilmcamera staat op een tripod en komt met een filmstrip waarop 20 Disney-films zijn te zien. In de meerlaagse camera bevinden zich drie schermen die details tonen van het maken van Disney’s korte film “The Old Mill” uit 1937. Verder heeft de set een werkende zwengel en draaiende lenzen.

De vijf figuren van Walt Disney, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Bambi en Dumbo kunnen worden gepresenteerd op een displaystandaard in de vorm van een filmklapper. Bouwers kunnen de camera openen en binnenin is er een ruimte waar Walt Dinsney kan tekenen, inclusief een bedrukte tegel met daarop een afbeelding van Mickey Mouse.

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

3 Reacties

 1. Super bedankt Niels, heb hem direct besteld en inderdaad (mits een sleutelhanger erbij te kopen), de twee GWP’s bekomen. ????
  Goede website trouwens!

  Reageer
 2. Helaas is die extra ambulance GWP niet meer te verkrijgen. Heb zelfs Lego voor gebeld maar nope gaat niet meer lukken

  Reageer
  • Werkt nog gewoon.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten