LEGO Disney 71044 Disney Train & Station kopen? Nu beschikbaar voor VIP-leden

LEGO Disney

Heb je ooit een stukje Disneyland mee naar huis willen nemen? Dit is je kans, want vanaf vandaag is LEGO Disney 71044 Disney Train & Station beschikbaar voor VIP-leden. De set met trein en station is niet bepaald goedkop te noemen, want het bouwpakket heeft een adviesprijs van €329,99 en op korting hoef je de komende periode niet te rekenen.

→ Bestel LEGO Disney 71044 Disney Train & Station in Nederland
→ Bestel LEGO Disney 71044 Disney Train & Station in België

LEGO Disney 71044 Disney Train & Station

De LEGO Disney Train is geïnspireerd op de beroemde spoorbaan in Disneyland en bestaat uit vier bouwbare wagons, een Powered Up-motor, een tender, een personenwagon en een restauratiewagon. Elke wagon heeft ruimte voor de verschillende minifiguren om te zitten. De personenwagon heeft een rijk interieur met fauteuils, tafels met bloemenvazen en een klein theeservies. De trein meet 77 cm wanneer alle rijtuigen zijn gekoppeld, waardoor het de perfecte maat is voor het 16-delige spoor.

De set wordt ook geleverd met LEGO Powered Up-elementen, verborgen in de tender, en klassieke LEGO magnetische koppelingen worden gebruikt om de rijtuigen met elkaar te verbinden en de trein te verplaatsen. De set bevat ook app-gestuurde functionaliteit, wat betekent dat bouwers hun smartphone of tablet kunnen gebruiken om de trein vooruit en achteruit te rijden en realistische geluidseffecten te activeren. De set beschikt over een op Disneyland gebaseerd treinstation om te bouwen met modellen van miniatuurlocomotieven, fotolijsten met details geïnspireerd door de echte stations.

In het stationsgebouw van LEGO Disney 71044 Disney Train & Station bevindt zich een scala aan gedetailleerde meubels, waaronder gedrapeerde ramen, een wandklok, plafondkroonluchter en een torenkamer met een kleine LEGO-verrassing. Het treinstation is 39 cm hoog en 35 cm lang en vormt de perfecte achtergrond voor LEGO Disney 71044 Disney Train & Station.

De set bevat vijf klassieke LEGO Minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en voor het eerst ooit een exclusieve een minifiguur van Goofy.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten