LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station nu te koop voor iedereen

LEGO Disney

LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station is in de LEGO Online Shop vanaf vandaag beschikbaar voor iedereen, ongeacht of je beschikt over een VIP-account. De set bestaat uit een Disney-trein, een station in de stijl van Main Street, Powered Up-componenten, een treinspoor en vijf exclusieve minifiguren. Maak je liever geen gebruik van de app om de trein te besturen, dan kun je ook een afstandsbediening (88010) aanschaffen voor een eenvoudigere bediening.

LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station

Het pakket wordt exclusief aangeboden in de LEGO Shop en dat zal vermoedelijk ook zo blijven. LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station is de tweede set gebaseerd op een iconische locatie van Disneyland. In 2016 verscheen het kasteel van Disney (71040) en deze is nu nog altijd beschikbaar voor €349,99.

De LEGO Disney Train is geïnspireerd op de beroemde spoorbaan in Disneyland en bestaat uit vier wagons, een Powered Up-motor, een tender, een personenwagon en een restauratiewagon. Elke wagon heeft ruimte voor de verschillende minifiguren om te zitten. De set bevat vijf klassieke LEGO Minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy.

De set met trein en station is niet bepaald goedkop te noemen, want het bouwpakket heeft een adviesprijs van €329,99.

Het was een relatief rustige maand wat betreft nieuwe LEGO-sets, maar dat gaat in maart 2024 veranderen. Bouwers kunnen namelijk uitkijken naar meer dan 50 nieuwe LEGO-sets. Er zullen daarnaast verschillende promoties van start gaan, waaronder LEGO 40680 Flower Store en via deze pagina kun je nog een code genereren om LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue te bemachtigen als extra cadeau bij aankoop (GWP).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten