LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station nu te koop voor iedereen

LEGO Disney

LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station is in de LEGO Online Shop vanaf vandaag beschikbaar voor iedereen, ongeacht of je beschikt over een VIP-account. De set bestaat uit een Disney-trein, een station in de stijl van Main Street, Powered Up-componenten, een treinspoor en vijf exclusieve minifiguren. Maak je liever geen gebruik van de app om de trein te besturen, dan kun je ook een afstandsbediening (88010) aanschaffen voor een eenvoudigere bediening.

LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station

Het pakket wordt exclusief aangeboden in de LEGO Shop en dat zal vermoedelijk ook zo blijven. LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station is de tweede set gebaseerd op een iconische locatie van Disneyland. In 2016 verscheen het kasteel van Disney (71040) en deze is nu nog altijd beschikbaar voor €349,99.

De LEGO Disney Train is geïnspireerd op de beroemde spoorbaan in Disneyland en bestaat uit vier wagons, een Powered Up-motor, een tender, een personenwagon en een restauratiewagon. Elke wagon heeft ruimte voor de verschillende minifiguren om te zitten. De set bevat vijf klassieke LEGO Minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy.

De set met trein en station is niet bepaald goedkop te noemen, want het bouwpakket heeft een adviesprijs van €329,99.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten