LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station nu te koop voor iedereen

LEGO Disney

LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station is in de LEGO Online Shop vanaf vandaag beschikbaar voor iedereen, ongeacht of je beschikt over een VIP-account. De set bestaat uit een Disney-trein, een station in de stijl van Main Street, Powered Up-componenten, een treinspoor en vijf exclusieve minifiguren. Maak je liever geen gebruik van de app om de trein te besturen, dan kun je ook een afstandsbediening (88010) aanschaffen voor een eenvoudigere bediening.

LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station

Het pakket wordt exclusief aangeboden in de LEGO Shop en dat zal vermoedelijk ook zo blijven. LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station is de tweede set gebaseerd op een iconische locatie van Disneyland. In 2016 verscheen het kasteel van Disney (71040) en deze is nu nog altijd beschikbaar voor €349,99.

De LEGO Disney Train is geïnspireerd op de beroemde spoorbaan in Disneyland en bestaat uit vier wagons, een Powered Up-motor, een tender, een personenwagon en een restauratiewagon. Elke wagon heeft ruimte voor de verschillende minifiguren om te zitten. De set bevat vijf klassieke LEGO Minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy.

De set met trein en station is niet bepaald goedkop te noemen, want het bouwpakket heeft een adviesprijs van €329,99.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten