LEGO-medewerkers ontvangen LEGO 4002022 10 Years of Friendship als kerstcadeau

LEGO LEGO Friends

Ieder jaar geeft LEGO zijn medewerkers een speciaal kerstcadeau en in 2022 gaat het om LEGO 4002022 10 Years of Friendship. Dat het Friends-thema is uitgekozen komt als een kleine verrassing, want dit jaar bestaat LEGO 90 jaar maar in plaats daarvan is er gekozen om de 10e verjaardag van het Friends-thema te vieren. De set bestaat uit 1209 stenen en is daarmee de één na grootste kerstsets voor medewerkers tot nu toe. Verzamelaars kunnen de set niet los aanschaffen, echter worden ze doorgaans snel aangeboden op sites als eBay.

LEGO 4002022 10 Years of Friendship

LEGO 4002022 10 Years of Friendship bestaat uit een grote open haard versierd met speelgoed, acht kerstsokken, een krans, zuurstokken en een cadeau op de bovenkant. De haard is voorzien van een lichtsteen en bevindt zich op een zwarte voet waarop ook het logo van 10 Years of Friendship is te zien. Een foto van de achterzijde van de verpakking is helaas nog niet beschikbaar, maar in ieder geval zal Stephanie, een van de vijf originele Friends-figuren, aanwezig zijn. De overige figuren zijn te zien rondom het logo, maar onduidelijk is nog of ze ook worden meegeleverd.

  • Setnummer: 4002022
  • Naam: 10 Years of Friendship
  • Thema: Friends
  • Aantal stenen: 1209
  • Aantal minifiguren: onbekend
  • Afmetingen: onbekend
  • Prijs: gratis voor LEGO Shop-medewerkers
  • Aanbevolen leeftijd: 10+

Via: Fanklockow.pl

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten