LEGO begint met teasen game voor iOS en Android

LEGO Games

In december maakte LEGO bekend dat Gameloft aan een nieuwe mobiele game werkt. De LEGO-game moet 40 jaar geschiedenis LEGO-minifiguren en -universums naar iOS en Android brengen. Binnenkort lijken we meer informatie over de game te kunnen verwachten, want op Facebook is een pagina genaamd LEGO Battle Adventures live gegaan.

De pagina geeft de naam van de game nog niet prijs, want daarvoor met een bepaalde mijlpaal van ‘vind-ik-leuks’ worden bereikt. Volgens een recent bericht wordt de naam getoond wanneer de pagina 300 likes bereikt. Op moment van schrijven staat de teller op 158 personen.

Spelers kunnen in de game onder andere aan de slag met de Classic Spaceman (1978), Captain Red Beard from Set 6270 (1989) en de Hot Dog Man van de LEGO Minifigures Series 13 (2015). “De LEGO Group heeft meer dan 20 jaar ervaring in het maken van leuke en creatieve games om het spelen met LEGO uit te breiden en te versterken. We zijn verheugd om het LEGO-universum in samenwerking met Gameloft in de handen van LEGO-fans en mobiele spelers te leggen”, aldus LEGO Games-topman Sean McEvoy.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten