LEGO Legacy Heroes Unboxed komt in herfst naar iOS en Android

LEGO Games

LEGO en Gameloft hebben een nieuwe mobiele game aangekondigd: LEGO Legacy Heroes Unboxed. In deze titel worden de iconische minifiguren en sets van de afgelopen 40 jaar samengebracht in een RPG. Eerder deze week ging er al een Facebook-pagina live, echter werd de naam van de game nog niet bekendgemaakt.

LEGO Legacy: Heroes Unboxed

De game draait om het verzamelen van klassieke en moderne LEGO-minifiguren- en -sets in digitale vorm om vervolgens een team samen te stellen en deel te nemen aan gevechten en avonturen. Gameloft bracht zelfs een bezoek aan de LEGO Vault in Billund om klassieke sets, minifiguren en instructies te onderzoeken om ze zo authentiek mogelijk te ontwerpen voor LEGO Legacy: Heroes Unboxed.

Er werd ook direct een trailer voor LEGO Legacy: Heroes Unboxed vrijgegeven. In de video zien we Captain Redbeard van de in 1989 uitgebracht LEGO-set 6270, die uit zijn stoffige doos op de zolder komt en na al die jaren op avontuur gaat. De mobiele game moet in het najaar verschijnen, maar tot die tijd zal Gameloft nieuwe content en functies blijven toevoegen.

LEGO Legacy: Heroes Unboxed wordt in de herfst van 2019 voor iOS en Android uitgebracht. In de tussentijd zal er regelmatig nieuwe informatie over de game worden gedeeld.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten