Bestellen

LEGO Ghostbusters 10274 Ecto-1

Beschikbaar
LEGO LEGO 18+ LEGO Creator Expert
9.8

Gebruikersscore

LEGO- en Ghostbusters-fans kunnen vanaf zondag 15 november aan de slag met de gloednieuwe LEGO Ghostbusters 10274 ECTO-1. De set wordt op deze dag exclusief uitgebracht in de Nederlandse LEGO Shop voor €199,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. VIP-leden ontvangen daarnaast een gratis poster waarop de LEGO ECTO-1 is te zien (zolang de voorraad strekt). Gezien de huidige uitbraak van het coronavirus en de naderende feestdagen is het verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn, zodat je het pakketje op tijd ontvangt voor sinterklaas of kerst.

LEGO ECTO-1

De LEGO Ghostbusters 10274 ECTO-1 is gebaseerd op het voertuig dat in de nieuwe Ghostbusters: Afterlife-film is te zien, hoewel je de oude stijl eenvoudig kan terugbrengen door de roeststickers weg te laten. LEGO was oorspronkelijk van plan om het voertuig in juni op de markt te brengen, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn zowel de LEGO-set als de film uitgesteld. Ghostbusters: Afterlife gaat op 11 juni 2021 in première, echter is de ECTO-1 in LEGO-vorm nog net op tijd voor de feestdagen.

LEGO Ghostbusters 10274 ECTO-1 bestaat uit 2352 stenen en richt zich op volwassenen met een aanbevolen leeftijd van 18+. De ECTO-1 is 22,5 cm hoog, 47 cm lang en 16,5 cm breed. Deze LEGO-versie van de omgebouwde Cadillac Miller-Meteor ambulance uit 1959 uit de Ghostbusters-film bevat alle authentieke details, zoals de gebogen voorruit, een functioneel stuur, een valluik met spokenvanger, een uitschuifbare stoel voor een schutter, een beweegbare spokenspeurder, een bedrukte steen met het Ghostbusters-logo en andere apparatuur om paranormale activiteit mee te detecteren. Er worden helaas geen minifiguren meegeleverd. Het is desondanks een prachtige blikvanger voor in huis of op kantoor.

De wielen van de ECTO-1 kunnen worden gedraaid door te draaien aan de lamp in het midden van het dak. Vanwege zijn lengte heeft de auto een flinke draaicirkel, maar is hij gemakkelijker te presenteren met het stuur gedraaid. De deuren kunnen worden geopend en de schietstoel kan via de rechter achterdeur naar buiten worden getrokken, wat al te zien is in de nieuwe Ghostbusters: Legacy-trailer. De motorkap kan ook worden geopend en laat de aanwezigheid van het motorblok zien.

Een functie die niet wordt beschreven valt pas op als je de ECTO-1 over de vloer rolt. De beweging wordt via de achteras naar het dak geleid, waar het wordt gebruikt voor twee bewegende objecten. De microfoon met de transparante halve bol en de TU-antenne bewegen. Deze antenne wordt gebruikt om spoken op sporen en beweegt van naar links en rechts. Helaas kan vanwege deze functies het dak van de ECTO-1 niet worden verwijderd. Verder kun je aan de achterkant een klep onder de auto uitschuiven, waarmee de op afstand bedienbare spookval kan worden geladen en geactiveerd.

[content-egg-block post_id=10495 template=offers_list currency=EUR]
[content-egg-block post_id=10495 template=price_alert]
[content-egg-block post_id=10495 template=price_history]
[content-egg-block post_id=10495 template=price_statistics]

Laatste Nieuws

LEGO 10274 Ghostbusters ECTO-1 kopen? Nu beschikbaar met gratis poster

LEGO 10274 Ghostbusters ECTO-1 wordt op zondag 15 november gelanceerd en vroege beslissers kunnen nog uitkijken naar een cadeau. Bij aanschaf van de set ontvang je als VIP-lid namelijk een gratis post...[Lees Verder]

LEGO Ghostbusters 10274 Ecto-1 kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Ghostbusters 10274 Ecto-1 is zojuist door LEGO gepresenteerd. Het iconische voertuig uit de Ghostbusters-films wordt op 15 november exclusief uitgebracht in de Nederlandse LEGO Shop voor €199,99....[Lees Verder]

Nieuwe afbeeldingen van LEGO Ghostbusters 10274 Ecto-1 verschenen

Eerder dit jaar verscheen het gerucht dat LEGO zou werken aan een nieuwe versie van het iconische voertuig uit de Ghostbusters-film: LEGO Ghostbusters 10274 Ecto-1. De set zou oorspronkelijk gepland z...[Lees Verder]

‘LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1 in aantocht’

In 2014 bracht LEGO de Ghostbusters-set Ecto-1 op de markt en volgens een gerucht was het de bedoeling dat er dit jaar een nieuwe versie zou verschijnen: LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1. De grote vraag...[Lees Verder]

Volg
LEGO Ghostbusters 10274 Ecto-1

LEGO Ghostbusters 10274 Ecto-1 is de ultieme set voor iedere Ghostbusters-fan met een passie voor LEGO. Bouw de 2352-delige Cadillac Miller-Meteor ambulance uit 1959 uit de Ghostbusters-films na en ga op jacht naar de spoken.

9.8
Gemiddelde gebruikersscore
2 stemmen
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Submit
Introductie:
Stenen:
VIP-punten:
Prijs:
Leeftijd:
Geen content beschikbaar.

Afbeeldingen

Wachtwoord Vergeten