‘LEGO komt in 2020 met nieuwe Ghostbusters-sets’

LEGO LEGO Ghostbusters

De doorgaans goed geïnformeerde website BrickFanatics claimt dat LEGO in 2020 enkele nieuwe Ghostbusters-sets gaat uitbrengen ter promotie van de film Ghostbusters 2020, die volgend jaar juli in première gaat. Deze nieuwe film speelt zich af in het oorspronkelijke universum en wordt een vervolg zijn op de originele Ghostbusters en Ghostbusters II.

LEGO 21108 Ghostbusters Ecto-1

Volgens bronnen van de site zullen de nieuwe Ghostbusters-sets geïnspireerd zijn op de nieuwe film. Het zullen overigens niet de eerste Ghostbusters-sets worden van het bedrijf, want sinds 2014 zijn er drie producten verschenen: 21108 Ghostbusters Ecto-1, 75827 Firehouse Headquarters en 75828 Ecto 1 & 2. Over het plot van de nieuwe film is nog weinig bekend, waardoor we nog geen idee hebben wat we van de nieuwe sets kunnen verwachten.

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten