‘LEGO komt in 2020 met nieuwe Ghostbusters-sets’

LEGO LEGO Ghostbusters

De doorgaans goed geïnformeerde website BrickFanatics claimt dat LEGO in 2020 enkele nieuwe Ghostbusters-sets gaat uitbrengen ter promotie van de film Ghostbusters 2020, die volgend jaar juli in première gaat. Deze nieuwe film speelt zich af in het oorspronkelijke universum en wordt een vervolg zijn op de originele Ghostbusters en Ghostbusters II.

LEGO 21108 Ghostbusters Ecto-1

Volgens bronnen van de site zullen de nieuwe Ghostbusters-sets geïnspireerd zijn op de nieuwe film. Het zullen overigens niet de eerste Ghostbusters-sets worden van het bedrijf, want sinds 2014 zijn er drie producten verschenen: 21108 Ghostbusters Ecto-1, 75827 Firehouse Headquarters en 75828 Ecto 1 & 2. Over het plot van de nieuwe film is nog weinig bekend, waardoor we nog geen idee hebben wat we van de nieuwe sets kunnen verwachten.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten