LEGO Harry Potter 75968 4 Privet Drive

LEGO LEGO Harry Potter
10

Gebruikersscore

LEGO Harry Potter 75968 4 Privet Drive neemt je mee naar een van de beruchtste huizen in alle Harry Potter-films. De set verschijnt op 1 juni in de LEGO Shop voor €74,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen. Daarnaast is de set niet exclusief en dat betekent dat je kan profiteren van lagere prijzen bij de overige webshops.

Het huis aan Ligusterlaan 4 is voorzien van twee verdiepingen. Ontdek Harry’s verborgen bezemkast onder de trap en activeer een stroom aan toelatingsbrieven voor Zweinstein via de brievenbus. De set komt ook met de vliegende Ford Anglia. Bouwers kunnen de auto gebruiken om Harry Potter te helpen ontsnappen. Dit doe je door de kofferbak te openen, een ketting aan de haak te bevestigen om daarna het raam uit het huis trekken.

Er worden zes minifiguren meegeleverd: Harry Potter, Ron Wemel, Dirk Duffeling, Herman Duffeling, Petunia Duffeling en Dobby. LEGO Harry Potter 75968 4 Privet Drive bevat verder Hedwig de uil plus een heleboel accessoires. Het huis is 17 cm hoog, 16 cm breed en 12 cm diep. De auto is 12cm lang.

Laatste Nieuws

LEGO Harry Potter 75968 4 Privet Drive in de aanbieding voor €59,98

LEGO Harry Potter 75968 Ligusterlaan 4 verschijnt op 1 juni, maar is nu al met een mooie korting te scoren bij Amazon. De set heeft een adviesprijs van €74,99 en bij Amazon is 4 Privet Drive voor slec...[Lees Verder]

Volg
LEGO Harry Potter 75968 4 Privet Drive
10
Gemiddelde gebruikersscore
1 beoordeling
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Bevestig beoordeling
Geen content beschikbaar.

Afbeeldingen

Geen content beschikbaar.

Wachtwoord Vergeten