LEGO Harry Potter 75969 Hogwarts Astronomy Tower

LEGO LEGO Harry Potter
10

Gebruikersscore

LEGO heeft een nieuwe uitbreiding ontworpen voor Kasteel Zweinstein: LEGO Harry Potter 75969 Hogwarts Astronomy Tower. Deze toren zit boordevol beroemde locaties, coole personages en authentieke details uit de Harry Potter-films. De set is te combineren met de overige Zweinstein-sets: 75953, 75954 en 75948.

In de LEGO Shop is Astronomietoren van Hogwarts vanaf 1 juni beschikbaar voor €109,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen. Het betreft geen exclusieve set en dat betekent dat het bouwwerk ook voor lagere prijzen bij overige webshops zal worden aangeboden.

Het vierde deel in de Zweinstein-serie bevat vele bekende locaties uit de films. Je kunt nu zelf deel uitmaken van de magie wanneer je naar het klaslokaal van de leraar Toverdranken en zijn feestje gaat, de Mandragora in de kas bekijken en de slaapzaal van Ravenklauw verkennen. Daarna kunnen ze naar de hoogste toren gaan voor een les in Astronomie.

De set komt met acht minifiguren van Harry Potter, Hermione Granger, Horace Slughorn, Luna Lovegood, Neville Longbottom, Ron Weasley, Lavender Brown en Draco Malfoy. Verder vinden we in de doos een kleine versie van de uil Hedwig en een heleboel authentieke accessoires, waaronder Mandragora’s, brieven, toverstokken en een toverdrankenboek. LEGO Harry Potter 75969 Hogwarts Astronomy Tower is 40 cm hoog, 29 cm breed en 17 cm diep.

Laatste Nieuws

LEGO Harry Potter 75969 Hogwarts Astronomy Tower voor laagste prijs ooit

De set is sinds kort beschikbaar, maar bij Amazon Nederland is LEGO Harry Potter 75969 Hogwarts Astronomy Tower al met meer dan 30 euro korting te bestellen. De Astronomietoren is nu te verkrijgen voo...[Lees Verder]

Volg
LEGO Harry Potter 75969 Hogwarts Astronomy Tower
10
Gemiddelde gebruikersscore
2 stemmen
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Bevestig beoordeling
Geen content beschikbaar.

Afbeeldingen

Geen content beschikbaar.

Wachtwoord Vergeten