LEGO Harry Potter 75980 Attack on The Burrow

LEGO LEGO Harry Potter
10

Gebruikersscore

Een van de leukste Harry Potter-sets in 2020 is zonder twijfel LEGO Harry Potter 75980 Attack on The Burrow. De set verschijnt op 1 juni 2020 exclusief in de LEGO Shop voor €99,99 en laat je een van de meest spectaculaire scènes uit de Harry Potter-films naspelen. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen.

LEGO Harry Potter 75980 Attack on The Burrow geeft bouwers veel te doen en te ontdekken in het huis van de familie Wemel. Het gebouw is uitermate geschikt voor fantasierijk spelen, want je krijgt eenvoudig toegang tot het interieur door het huis aan te openen. Wanneer kinderen de beroemde scène naspelen waarin de kwaadaardige Dooddoeners Bellatrix van Detta en Fenrir Vaalhaar aanvallen, kunnen ze de vuurelementen gebruiken om de brand na te bootsen die het gebouw dreigt te verwoesten.

Er worden in acht minigifuren meegeleverd: Ron, Ginny, Arthur en Molly Wemel, Nymphadora Tops, Bellatrix van Detta, Fenrir Vaalhaar en Harry Potter. Daarnaast komt de set met een heleboel functies, accessoires en speciale vuurelementen. LEGO Harry Potter 75980 Attack on The Burrow is 34 cm hoog, 22 cm breed en 18 cm diep.

Laatste Nieuws

Geen content beschikbaar.
Volg
LEGO Harry Potter 75980 Attack on The Burrow
10
Gemiddelde gebruikersscore
1 beoordeling
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Bevestig beoordeling
Geen content beschikbaar.

Afbeeldingen

Geen content beschikbaar.

Wachtwoord Vergeten