Gelekte stickerset bevestigt komst LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley

LEGO LEGO Harry Potter

Vorige maand kon je al lezen dat LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley de volgende D2C-set zou kunnen worden en vandaag kunnen we aan alle onzekerheid een einde maken. Op Instagram zijn namelijk de eerste foto’s verschenen van de stickerset die onderdeel zal uitmaken van LEGO Wegisweg.

Lees ook → Deze LEGO Harry Potter-sets gaan in 2020 verdwijnen

Diagon Alley in Universal Studios Florida, Orlando

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley

LEGO heeft in de afgelopen periode verschillende dure sets uitgebracht met steentjes die zijn bedrukt, helaas valt het bedrijf met de nieuwe Harry Potter-set weer terug op stickers. Op de stickers zien we onder andere de shops Ollivanders, Scribbulus, Daily Prophet, Quality Quidditch Supplies en Flourish & Blotts.

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley wordt volgens onze informatie op 1 september exclusief gelanceerd in de LEGO Shop. De introductie gaat gepaard met 16 nieuwe minifiguren die onder de LEGO 71028 Harry Potter Minifigures Series 2 vallen. Er wordt gesproken over een adviesprijs van €399,99 en dat komt neer op een flink aantal steentjes, hoewel het exacte aantal nog onbekend is.

Wegisweg is ontworpen op een schaal van LEGO-minifiguren in tegenstelling tot Hogwarts Castle, een set op microschaal. In juli verscheen er een foto van het eerste minifiguur van de set: Florean Fortescue. Hij is niet een van de bekendste personages van de franchise, maar wel de eigenaar van Florean Fortescue’s Ice-Cream Parlor, een populaire ijssalon aan de Wegisweg.

LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle is sinds juli 2018 beschikbaar en deze set is al maanden slecht leverbaar, maar nu uit voorraad leverbaar bij Bol.com.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten