Komt er dit jaar een nieuwe LEGO Harry Potter D2C-set (75978/75980)?

LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter 71043 Kasteel Zweinstein is een imposante set om te zien, maar wordt in de komende zomer alweer twee jaar oud. De grote vraag is dan ook of LEGO dit jaar komt met een nieuwe Harry Potter D2C-set. Volgens StoneWars is dat het geval en kunnen fans van de Harry Potter-franchise uitkijken naar een nieuwe grote set.

De site schrijft dat deze Direct to Consumer-sets doorgaans kort voor of na de introductie van een nieuwe set minifiguren wordt geïntroduceerd. In september wordt de LEGO 71028 Harry Potter Minifigures Series 2 met 16 minifiguren verwacht. De site schrijft dat het waarschijnlijk is dat er rond deze periode een nieuwe Harry Potter D2C-set verschijnt, waarbij wordt gesproken over de maanden augustus, september en oktober.

Er is nog geen verdere informatie over de set beschikbaar en we weten daarom niet om welke locatie het gaat. Er wordt gespeculeerd dat het zou kunnen gaan om The Burrow of Diagon Alley, waar in 2011 al een D2C-set van verscheen.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten