LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters als LEGO Shop GWP lijkt zo goed als zeker

LEGO aanbiedingen LEGO Harry Potter

In oktober werd het LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters voor het eerst gespot in het Discovery Centre Shanghai als cadeau bij LEGO Harry Potter-aankopen. Er wordt sindsdien volop gespeculeerd of de set ook naar Europa komt, want op de flyer werd gesproken over een exclusieve promotie voor China. Dat lijkt gelukkig niet het geval te zijn, want een eBay-verkoper uit het Verenigd Koninkrijk blijkt in het bezit te zijn van meerdere exemplaren van de set. De verwachting is dat de set onderdeel zal uitmaken van het LEGO Shop Black Friday 2020-evenement.

LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters

Op de advertentie is de voor- en achterkant van de verpakking te zien. Naast LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters verkocht de gebruiker ook twee andere toekomstige GWP’s voor de LEGO Shop: LEGO 40410 Charles Dickens Tribute en LEGO 40416 Ice Skating Rink. Hoe hij of zij aan de sets is gekomen is niet duidelijk, echter toont het wel aan dat ze al ergens bij LEGO in het magazijn liggen. Het is daardoor nagenoeg zeker dat LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters een van de GWP’s gaat worden in november of december. Eerder deze maand werden op de servers van de LEGO Shop ook al de bouwinstructies van de set gespot.

In de Harry Potter-films gebruiken de leerlingen van Rubeus Hagrid het Monsterlijke Monsterboek als schoolboek voor het vak Verzorging van Fabeldieren. Het is echter een zeer gevaarlijk boek dat mensen aanvalt wanneer je het niet goed behandelt. LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters heeft ook een ingebouwd mechanisme dat de mond opent en sluit wanneer het over een tafel of de vloer wordt geduwd. De set bestaat uit 320 stenen en komt met enkele stickers en een minifiguur van Draco Malfidus.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten