LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters: officiële afbeeldingen van GWP gepubliceerd

LEGO aanbiedingen LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters werd onlangs al gespot in Discovery Centre Shanghai als cadeau bij LEGO Harry Potter-aankopen. Het lijkt er echter op dat LEGO van plan is om de GWP ook naar Europa te brengen, want op de servers van de LEGO Shop zijn inmiddels de bouwinstructies te vinden. Lezers uit Belgie kunnen de instructies via deze link bekijken. Wanneer LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters verkrijgbaar zal zijn bij LEGO is nog onbekend, maar we vermoeden dat het onderdeel zal uitmaken van het LEGO Shop Black Friday 2020-evenement.

LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters

In de Harry Potter-serie gebruiken de leerlingen van Rubeus Hagrid het Monsterlijke Monsterboek als schoolboek voor het vak Verzorging van Fabeldieren. Het is echter een zeer gevaarlijk boek dat mensen aanvalt wanneer je het niet goed behandelt. LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters heeft ook een ingebouwd mechanisme dat de mond opent en sluit wanneer het over een tafel of de vloer wordt geduwd. De set bestaat uit 320 stenen en komt met enkele stickers en een minifiguur van Draco Malfidus.

De bouwbare versie van het boek is van 15 oktober tot 15 november beschikbaar als cadeau in Shanghai, mogelijk volgt de rest van de wereld na deze periode. De minimale aankoopwaarde (alleen LEGO Harry Potter-producten) voor het boek is 1399 Chinese yuan (gelijk aan ongeveer €178) en het Monster Book of Monsters is 199 Chinese yuan waard (gelijk aan ongeveer €25).

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten