LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters: officiële afbeeldingen van GWP gepubliceerd

LEGO aanbiedingen LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters werd onlangs al gespot in Discovery Centre Shanghai als cadeau bij LEGO Harry Potter-aankopen. Het lijkt er echter op dat LEGO van plan is om de GWP ook naar Europa te brengen, want op de servers van de LEGO Shop zijn inmiddels de bouwinstructies te vinden. Lezers uit Belgie kunnen de instructies via deze link bekijken. Wanneer LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters verkrijgbaar zal zijn bij LEGO is nog onbekend, maar we vermoeden dat het onderdeel zal uitmaken van het LEGO Shop Black Friday 2020-evenement.

LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters

In de Harry Potter-serie gebruiken de leerlingen van Rubeus Hagrid het Monsterlijke Monsterboek als schoolboek voor het vak Verzorging van Fabeldieren. Het is echter een zeer gevaarlijk boek dat mensen aanvalt wanneer je het niet goed behandelt. LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters heeft ook een ingebouwd mechanisme dat de mond opent en sluit wanneer het over een tafel of de vloer wordt geduwd. De set bestaat uit 320 stenen en komt met enkele stickers en een minifiguur van Draco Malfidus.

De bouwbare versie van het boek is van 15 oktober tot 15 november beschikbaar als cadeau in Shanghai, mogelijk volgt de rest van de wereld na deze periode. De minimale aankoopwaarde (alleen LEGO Harry Potter-producten) voor het boek is 1399 Chinese yuan (gelijk aan ongeveer €178) en het Monster Book of Monsters is 199 Chinese yuan waard (gelijk aan ongeveer €25).

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten