LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle in de aanbieding voor 294 euro

LEGO aanbiedingen LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle is een indrukwekkend bouwwerk, maar met een adviesprijs van €449,99 ook fors aan de prijs. Gelukkig is de set geregeld in de aanbieding en dat is ook deze week het geval. Amazon Italië levert het kasteel momenteel voor €294,49 en dat komt neer op een korting van maar liefst €155,50. In Nederland is Fun.be de goedkoopste aanbieder met een prijs van €399,99. Let op, want het is bij Amazon Italië alleen mogelijk om met creditcard af te rekenen.

Kasteel Zweinstein bestaat uit 6020 stenen en is de ultieme set voor Harry Potter-fans. LEGO levert vier minifiguren mee: Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Salazar Slytherin en Rowena Ravenclaw. Verder zijn er maar liefst 27 microfiguren in de doos te vinden. LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle zit boordevol hoogtepunten uit de Harry Potter-serie: torens, torentjes, kamers, klaslokalen, wezens, de Beukwilg en Hagrid’s huisje, plus nog veel meer herkenbare elementen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten