LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley blijkt verrassing te bevatten

LEGO LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley werd vandaag officieel aangekondigd. De nieuwe D2C-set in de LEGO Harry Potter-serie verschijnt op dinsdag 1 september exclusief in de LEGO Shop voor €399,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen.

In de doos bevinden zich 5544 stenen, 14 minifiguren en een mysterieuze doos. Op de verpakking van deze doos is de tekst ‘Silencio! Hou het tussen ons’ afgedrukt. Met ‘Silencio’ kun je andere wezens het zwijgen opleggen. Harry en zijn vrienden leren deze spreuk in het vijfde boek.

Tip → Vanaf 1 september krijg je exclusief in de LEGO Shop bij elke Harry Potter-aankoop van €100 of meer LEGO BrickHeadz 40412 Hagrid & Buckbeak cadeau.

Silencio

De aanwezigheid van de extra doos wordt niet beschreven op de productpagina, maar dankzij de review van YouTuber Klemmbausteinlyrik kunnen we alvast verklappen wat de inhoud is. Het betreft een displaystandaard met een citaat van Hagrid uit de film gedrukt op een zwarte plaat. Het is verwijzing naar Harry Potter’s eerste bezoek aan de Wegisweg met Rubeus Hagrid.

Daarnaast vinden we in de verpakking een voorheen exclusief LEGO Harry Potter-minifiguur met een omkeerbaar gezicht. Harry draagt ​​hier zijn Dreuzelkostuum (ook te zien in de eerste film). De ene kant van Harry’s gezicht komt overeen met het hoofd van het andere Harry Potter-minifiguur in de set. De andere kant met het schoorsteenroet op het gezicht hoort eigenlijk bij het tweede deel van de film.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten