LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley verschijnt in september als nieuwe D2C-set

LEGO LEGO Harry Potter

Een aantal maanden geleden verschenen de eerste geruchten over een nieuwe Harry Potter D2C-set en vandaag is er meer informatie over de set. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde StoneWars gaat het om LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley en dit enorme bouwwerk wordt in september exclusief in de LEGO Shop uitgebracht.

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley

Op Instagram verscheen al het eerste minifiguur van de set: Florean Fortescue. Hij is niet een van de bekendste personages van de franchise, maar wel de eigenaar van Florean Fortescue’s Ice-Cream Parlor, een populaire ijssalon aan de Wegisweg.

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley wordt in september gelanceerd in de LEGO Shop en dat gaat ook gepaard met de introductie van LEGO 71028 Harry Potter Minifigures Series 2 met 16 minifiguren. De set krijgt een prijskaartje van €399,99 en dat zal resulteren in een groot aantal steentjes, hoewel het exacte aantal nog niet bekend is. Het minifiguur suggereert ook dat Wegisweg is ontworpen op een schaal van LEGO-minifiguren in tegenstelling tot Hogwarts Castle, een set op microschaal.

LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle is sinds juli 2018 beschikbaar en deze set is al maanden slecht leverbaar, maar nu uit voorraad leverbaar bij Bol.com. De set staat op nalevering in de LEGO Shop, echter ontvang je bij LEGO dubbele VIP-punten (€45 korting op je volgende aankoop) en twee sets cadeau.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten