‘LEGO Harry Potter 76405 Hogwarts Express (D2C) verschijnt in tweede helft 2022’

LEGO LEGO Harry Potter

Voor de liefhebbers van de Harry Potter D2C-sets hebben we goed nieuws, want in de tweede helft van 2022 komt er weer een groot project op de markt. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Instagram-gebruiker lego_fulcrum zal het gaan om Hogwarts Express, de trein die reed tussen Londen King’s Cross Station Perror 9¾ en Hogsmeade station.

Update 09/08 → Bekijk hier de eerste beelden van LEGO Harry Potter 76405 Hogwarts Express.

Het zal overigens nog wel even duren voordat er beelden van de set verschijnen, maar volgens geruchten bevat de set zowel de trein als het station. Het gaat in ieder geval een imposant bouwwerk worden, want LEGO Harry Potter 76405 Hogwarts Express zou een prijskaartje krijgen van €469,99. Onbekend is nog uit hoeveel stenen het model bestaat en of er minifiguren worden meegeleverd. Gezien de prijs ligt het voor de hand dat het qua schaal vergelijkbaar zal zijn met LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle en LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley.

LEGO Harry Potter 75955 Hogwarts Express

Het in 2018 uitgebrachte LEGO Harry Potter 75955 Hogwarts Express.

Het is overigens niet de eerste set gebaseerd op de trein, want in juli 2018 werd LEGO Harry Potter 75955 Hogwarts Express op de markt gebracht. Deze set heeft een adviesprijs van €89,99 en bestaat uit 801 stenen. Het model komt met minifiguren van Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Remus Lupin en de Trolley Witch.

  • Setnummer: 76405
  • Naam: Hogwarts Express (D2C)
  • Thema: Harry Potter
  • Aantal stenen: onbekend
  • Aantal minifiguren: onbekend
  • Prijs: €469,99 in LEGO Shop NL | BE
  • Releasedatum: 1 september 2022
  • Aanbevolen leeftijd: onbekend
Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten