LEGO Hidden Side 2020 onthuld: 70427, 70428, 70429, 70430, 70431 en 70432

LEGO Hidden Side

LEGO heeft zes nieuwe LEGO Hidden Side-sets aangekondigd die vanaf 27 december 2019 te koop zijn in de LEGO Shop. Het bestaan van de sets is geen verrassing, maar nu zijn ook de afbeeldingen en prijzen bekendgemaakt. Deze prijzen zijn gericht op de Duitse markt en kunnen daardoor verschillen met de adviesprijzen in Nederland.

LEGO Hidden Side 2020

LEGO Hidden Side – Hidden Side Portal (70427)

De LEGO minifiguren Jack, Axel Chops, Scrimper en Waylon bezoeken de griezelige metro en met de gratis LEGO Hidden Side Augmented Reality-app kun je op spoken jagen. Deze duistere geheimen komen aan het licht en de kinderen moeten het opnemen tegen Lady E.

LEGO Hidden Side – Jacks Beach Buggy (70428)

Deze set bestaat uit de minifiguren Jack, Parker en Scott Francis en Jack’s strandbuggy. Met de gratis LEGO Hidden Side-app kunnen kinderen spoken vangen, aanwijzingen zoeken en vechten tegen Trucker Dale.

LEGO Hidden Side – El Fuego’s Stunt Airplane (70429)

Het propellervliegtuig wordt tot leven gebracht met de minifiguren El Fuego, Jack en Mary Breaksom. Met behulp van de gratis LEGO Hidden Side App brengen kinderen de geesten aan het licht. Aan het einde van de jacht op spookachtige geesten en de zoektocht naar verborgen aanwijzingen wacht het gevecht tegen Harry Cane.

LEGO Hidden Side – Newbury Subway Station (70430)

Samen met Jack verkent Parker en de rondzwervende Pete Peterson het interactieve metromodel en biedt een fantastische augmented reality-ervaring. De gratis LEGO Hidden Side-app transformeert het model in een mysterieus portaal, waarachter spannende avonturen wachten in een digitale gamewereld.

LEGO Hidden Side – The Lighthouse of Darkness (70431)

In de Lighthouse of Darkness kan het interactieve vuurtorenmodel met Jack, Parker, een skelet, Jennie Napo en Claus Stormward worden verkend. Met behulp van de gratis LEGO Hidden Side-app komt het model tot leven en transformeert het in een digitale gamewereld vol spoken, verborgen aanwijzingen en Joe Ishmael.

LEGO Hidden Side – Ghost Fair (70432)

Het spookt op de kermis! Samen met de meegeleverde minifiguren Jack, Parker, J.B., Jimbo Loblo en Terry Top, kunnen de interactieve achtbaan- en torenmodellen van Rummels worden gespot.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten