LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar: officiële beelden van gratis set

LEGO Hidden Side

Eerder deze week doken er online foto’s op van een nieuwe LEGO Hidden Side-set, die door LEGO nog niet officieel is aangekondigd. Uit nieuwe informatie blijkt dat het gaat om LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar. Deze set bestaat uit 127 stenen en komt met twee minifiguren: Parker Jackson en een barman.

LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar

LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar is net als de overige Hidden Side-sets interactief. Na het voltooien van de bouw is het de bedoeling om Parker Jackson te helpen om de geest achter de toonbank te verslaan.

Volgens verschillende bronnen wordt LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar meegeleverd wanneer je een Hidden Side-set aanschaft. Het is nog onduidelijk welke voorwaarden LEGO stelt, hoewel het gezien eerdere acties voor de hand ligt dat het gaat om een minimum aankoopbedrag van 85 euro. De sets in de gloednieuwe LEGO Hidden Side-serie zijn al enige tijd beschikbaar voor pre-order en worden op 1 augustus gelanceerd.

Vooralsnog blijft het bij speculeren en zul je het moeten doen met de onderstaande afbeeldingen van de set.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten