LEGO Hidden Side 70432 Haunted Fairground gedemonstreerd in ontwerp video

LEGO Hidden Side

In een nieuwe video onthult de LEGO-ontwerper van LEGO Hidden Side 70432 Haunted Fairground de verborgen geheimen van de set. LEGO Design Master Raphael Pretesacque legt het ontwerpproces uit en onthult hoe de set functioneert in combinatie met de bijbehorende app voor iOS en Android. Op de speelgoedbeurs in Londen won de spookkermis de 2020 Editor’s Choice Award.

Met behulp van de achtbaanstukken biedt de set twee ritten; een traditionele baan met een auto die erlangs rijdt en een verticale rit waarbij minifiguren omhoogvliegen naar een clowngezicht. Zoals alle sets die zijn overgenomen door de Hidden Side, zijn er functies die je kan activeren met je smartphone.

“De set begon met het ontwikkelen en presenteren van enkele concepten. Deze set is ontwikkeld met verschillende ontwerpers, gestart door Yi-Chien [Cheng] en Niek [van Slagmaat] en ik heb het ontwerp afgerond. Er zijn daardoor veel verschillende ideeën geïmplementeerd dat maakt het eigenlijk heel grappig om mee te spelen omdat het niet de creatie is van slechts één brein maar drie mensen”, zo legt de ontwerper uit.

LEGO Hidden Side 70432 Haunted Fairground werd in december 2019 gelanceerd in de LEGO Shop voor de adviesprijs van €49,99. De set is inmiddels bij Bol.com beschikbaar voor slechts €35,99.

€62,95
65,49
Voorradig
19 nieuw vanaf €62,95
sinds 26 september 2022 23:00
Amazon.de
In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten