LEGO Hidden Side beschikbaar gemaakt voor pre-order: 70425, 70424, 70423 en meer

LEGO Hidden Side

LEGO heeft de gloednieuwe Hidden Side-lijn beschikbaar gemaakt voor pre-order. De LEGO Hidden Side-sets zijn vanaf 1 augustus leverbaar en introduceren een spookachtig interactief concept. Het unieke aan deze lijn is dat bouwers een verhaal kunnen ervaren door middel van een op maat gemaakte app. De verhalen spelen zich af in Newbury en het doel van Jack en Parker is om hun geboortestad te beschermen tegen spookachtige gebeurtenissen, die alleen zij kunnen zien met hun speciaal aangepaste telefoons.

LEGO Hidden Side

Download de Hidden Side-app en scan het model met een smartphone om het tot leven te laten komen. Als je iets aan het model verandert, gebeurt er in de app ook van alles. De app wordt regelmatig bijgewerkt en dankzij de nieuwe mysteries om op te lossen, voorwerpen om te vinden, spoken om te verslaan en sterke spokenbazen om het tegen op te nemen geeft LEGO Hidden Side een nieuwe dimensie aan het spelen met deze LEGO-sets. Overigens is het gebruik van de app, die beschikbaar is voor iOS en Android, volledig optioneel.

Het plaatsen van een pre-order betekent dat je je favoriete Hidden Side-set zo spoedig mogelijk na de releasedatum ontvangt. Plaats je in de maand juni een pre-order met een orderwaarde van 85 euro of meer, dan ontvang je LEGO Ideas 40335 Space Rocket Ride als cadeau bij je bestelling. Daarnaast sparen VIP-leden ook alvast VIP-punten die je kan gebruiken voor andere aankopen.

De volgende acht LEGO Hidden Side-sets zijn vanaf 1 augustus leverbaar en nu beschikbaar voor pre-order:

LEGO Hidden Side 70425 Newbury Haunted High School

LEGO Hidden Side 70424 Ghost Train Express

LEGO Hidden Side 70423 Paranormal Intercept Bus 3000

LEGO Hidden Side 70422 Shrimp Shack Attack

  • Stenen: 579
  • Adviesprijs: €49,99
  • Prijs per steen: 8,6 cent
  • Aantal minifiguren: 5 plus hond
  • Bekijk productpagina LEGO 70422

LEGO Hidden Side 70421 El Fuego’s Stunt Truck

LEGO Hidden Side 70420 Graveyard Mystery

LEGO Hidden Side 70419 Wrecked Shrimp Boat

LEGO Hidden Side 70418 J.B.’s Ghost Lab

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten