LEGO Hidden Side-sets te koop: interactieve app voor iPhone, iPad en Android uitgebracht

LEGO Hidden Side

De nieuwe interactieve LEGO Hidden Side-sets zijn inmiddels beschikbaar bij verschillende retailers, hoewel LEGO zelf een releasedatum van 1 augustus blijft hanteren. Vanwege het feit dat de sets al te koop zijn, heeft LEGO de bijbehorende app voor iOS en Android uitgebracht. De Hidden Side-app is 1GB groot en vereist minimaal iOS 11 of Android 7.0 Nougat.

Zo breng je LEGO Hidden Side tot leven

Breng je set, minifiguren en spoken tot leven met deze gratis augmented reality-app. De app transformeert je telefoon of tablet in een apparaat waarmee je op spoken kan jagen. Je activeert de functionaliteit door een van de acht Hidden Side-sets te scannen met de app en daarna ga je met Jack en Parker verschillende bovennatuurlijk missies aan.

→ Lees ook: Alle LEGO Hidden Side-sets op een rij

Het hele proces bestaat uit slechts drie stappen:

  • Bouw een Hidden Side-set
  • Download de app (iOS/Android) om van je smartphone of tablet een spookdetector te maken.
  • Scan je set om de Hidden Side van Newbury te onthullen.

De iOS-versie van de app werkt op apparaten die ARkit voor iOS ondersteunen. Het gaat hier om de iPhone 6s en nieuwer, alle iPad Pro-modellen en iPad’s van de 5e en 6e generatie (2018 en nieuwer).

Alle Hidden Side-sets kunnen in de LEGO Shop worden gevonden, maar bij Bol.com en Amazon.de lopen de kortingen inmiddels al op tot 32 procent. De Newbury Haunted High School heeft bijvoorbeeld een adviesprijs van 129 euro, terwijl de set bij Bol.com voor slechts 109,95 euro is te bestellen.

[content-egg-block template=offers_list groups=”70425″]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten