Zo worden de LEGO Hidden Side-sets interactief gemaakt

LEGO Hidden Side

Tijdens San Diego Comic-Con 2019 is er een nieuwe trailer gepubliceerd voor de LEGO Hidden Side-serie. De sets in de gloednieuwe LEGO Hidden Side-serie zijn al enige tijd beschikbaar voor pre-order en worden op 1 augustus gelanceerd. In de trailer zien we hoe augmented reality een belangrijke rol gaat spelen bij de gameplay in de app, die beschikbaar is voor iOS en Android.

LEGO Hidden Side

In de trailer maken we kennis met de hoofdpersonen Jack en Parker die te krijgen met allerlei spoken en geesten. Terwijl ze de verschillende geesten ontwijken, verschijnt professor J.B. om hen te redden en hij gebruikt een kanon bovenop zijn schoolbus om de spoken aan te vallen. Jack en Parker halen hun smartphones tevoorschijn om hetzelfde te doen.

De Hidden Side-serie van LEGO ziet er indrukwekkend uit en de digitale integratie zorgt voor een interactieve ervaring. Download de Hidden Side-app en scan het model met een smartphone om het tot leven te laten komen. Als je iets aan het model verandert, gebeurt er in de app ook van alles. Overigens is het gebruik van de app volledig optioneel.

Vanaf 1 augustus zijn deze acht LEGO Hidden Side-sets beschikbaar.

[content-egg module=Amazon template=grid]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten