LEGO Icons 10308 Holiday Main Street kopen? Alles wat je moet weten

LEGO LEGO Icons

Het is weer bijna tijd voor een nieuwe set in de Winter Village-collectie en dit jaar zal het gaan om LEGO Winter Village 10308 Holiday Main Street. De VIP-voorverkoop gaat op 3 oktober exclusief van start in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €99,99. Vanaf 7 oktober is de set voor iedereen beschikbaar.

  • Setnummer: 10308
  • Naam: Holiday Main Street
  • Thema: Winter Village Collection/Icons
  • Aantal stenen: 1514
  • Aantal minifiguren: 6
  • Afmetingen: de tram is ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed
  • Prijs: €99,99 in LEGO Shop NL | BE
  • VIP-voorverkoop: 3 tot en met 6 oktober 2022
  • Releasedatum: 7 oktober 2022
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Winter Village 10308 Holiday Main Street

LEGO Winter Village 10308 Holiday Main Street is de opvolger van LEGO 10293 Santa’s Visit en telt 1514 stenen. Het bouwwerk bestaat uit een speelgoedwinkel, muziekwinkel, winkelend publiek, winkeleigenaren en hun appartementen. De set bevat in totaal zes minifiguren. Er is ook een tram om de minifiguren weer veilig naar huis te brengen. De feestelijke tram kan in totaal vier minifiguren verplaatsen. Het is mogelijk om het model te motoriseren door middel van een Powered Up-motor, rails en verlichting (afzonderlijk verkocht). Je hebt daarvoor de volgende producten nodig:

In de speelgoed- en muziekwinkel zijn cadeaus te vinden en allerlei andere accessoires, waaronder gitaren, een drumstel en een kassa. Boven beide winkels bevindt zich een appartement waar de eigenaar kan uitrusten na een drukke dag. Ontdek alle sfeervolle details, zoals een kerstboom, cadeautjes en een bed boven de speelgoedwinkel en een eetkamer boven de muziekwinkel. Verder komt de set met een tramhalte, een kerstboom en een kind dat een brief naar de Kerstman stuurt. De set valt onder de Build Together-categorie en bevat vier bouwboekjes, zodat je met het hele gezin samen kan bouwen.

Het is niet voor het eerst dat LEGO met een winterse speelgoedwinkel komt, want dit gebeurde al in 2015 met LEGO Winter Village 10249 Toy Shop. Deze set bestond echter alleen uit deze winkel en telde aanzienlijk minder stenen.

“De jaarlijkse LEGO Winter Village-sets zijn een van mijn favoriete feestdagen. De Holiday Main Street brengt een hele binnenstad van activiteit en verbeelding samen in één set. Bouwend als individu of als familie, ontdek je een model met alle drukte van een feestelijke winkelstraat – compleet met trolley, winkels met sneeuw en kinderen die brieven posten. Ik hou vooral van het speelgoed in de speelgoedwinkel en de superschattige mini-kerstboom in het bovenste appartement. Ze doen me gewoon glimlachen”, aldus LEGO’s Creative Lead Jamie Berard.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten