LEGO Icons 10312 Jazz Club kopen? Alles wat je moet weten

LEGO LEGO Icons

Eerder deze week toonden we jullie al de eerste afbeelding van LEGO Icons 10312 Jazz Club, maar inmiddels is de set ook officieel aangekondigd. Op 1 januari 2023 verschijnt de set exclusief in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €229,99. Het is de eerste set met het Icons-logo op de voorzijde en ook zijn er geen stickers aanwezig.

 • Setnummer: 10312
 • Naam: Jazzclub
 • Thema: Icons
 • Aantal stenen: 2899
 • Aantal minifiguren: 8
 • Afmetingen: 26 cm breed en 30 cm hoog
 • Prijs: €229,99 in LEGO Shop NL | BE
 • Releasedatum: 1 januari 2023
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Icons 10312 Jazz Club

LEGO Icons 10312 Jazz Club bestaat uit twee gebouwen: een jazzclub met daarnaast een kleinere pizzeria. Een aankondiging op het bord laat zien dat er naast jazzmuziek ook nog een goochelshow zal plaatsvinden. Het geheel heeft een hoogte van 30 cm en een breedte van 26 cm. De set bevat uit vijf verschillende locaties: een jazzclub, een pizzeria, het kantoor van de directeur, een kleermakersstudio, een kleedkamer en een kas op het dak van de pizzeria.

Bouwers kunnen de verdiepingen van de LEGO 10312 Jazz Club verwijderen om toegang te krijgen tot het interieur. Op de begane grond van de club vinden we de kassa en het podium met tafels en stoelen voor de gasten. De trap brengt je naar de eerste verdieping, waar het kantoor van de eigenaar zich bevindt. Vanuit deze ruimte heb je zicht op het podium en het gastengedeelte. Daarnaast is er een garderobe voor de artiesten en een uitgang die leidt naar het dak van de pizzeria.

De pizza’s worden gebakken op de begane grond van het gele gebouw. De keuken is uitgerust met een steenoven en toonbank. Op de eerste verdieping vinden we de kleermakerij en bovenop het dak is de kas geplaatst waar de pizzabakker zijn ingrediënten haalt.

De set bevat acht Minifiguren: een jazzzanger, een bassist, een drummer, een pizzabakker, een pizzabezorger, de clubmanager, een kleermaker en een goochelaar. De bezorger gebruikt een groene scooters om zijn pizza’s in de stad af te leveren. Verder zijn er figuren van een eekhoorn en een konijn voor de goochelaar.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

1 Reactie

 1. Zijn jullie te vroeg want ik zie het nergens anders haha

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten